PANSİYON BAŞVURULARI 14-18 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA ALINACAKTIR

Okul kaydı için veli ve öğrenciler belgeleri okulda dolduracaklardır. Okul pansiyonun için istenen belgeler aşağıdadır.

19.07.2022 6689

T.C.
MUSTAFAKEMALPAŞA KAYMAKAMLIĞI
İBRAHİM ÖNAL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024  EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI PANSİYON YENİ KAYIT KABUL İŞLEMLERİ

Parasız Yatılı Öğrenci Kaydı için Gerekli Belgeler:

1.     Öğrencinin parasız yatılı kalabilmesi için başvuru dilekçesi

2.     Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyanname (EK-1 ve ekleri). Ailenin 2022 senesi yıllık gelir toplamından fert başına düşen toplam miktarın 2023 Mali Yılı için tespit edilen 46.000,00 (kırkaltıbin) TL'yi geçmemesi gerekir. Aile gelirinin tespitinde ailenin 2022 yılında elde ettiği tüm gelirleri esas alınacaktır.

Ek-1 Belgesi için yandaki dosyaya tıklayınız. meb_iys_dosyalar/16/10/253371/dosyalar/2022_07/19152604_Bursluluk_Ek-1.pdf

Baba çalışıyorsa 2022 maaş durumu gösterir kurum amirince onaylı belge. (On iki ay için ayrı şekilde)

Anne çalışıyorsa 2022 maaş durumunu gösterir kurum amirince onaylı belge. (On iki ay için ayrı şekilde)

Babaya ait iş yeri varsa 2022'e ait vergi levhası.

Anneye ait iş yeri varsa 2022'e ait vergi levhası.

Baba çalışmıyor ise SGK'lı olmadığına dair "SGK Bölge Müdürlükleri"nden alınacak belge.

Anne çalışmıyor ise SGK'lı olmadığına dair "SGK Bölge Müdürlükleri"nden alınacak belge.

3.     Nüfus cüzdanı fotokopisi

4.     2 adet fotoğraf

5.     Yatılı okumasına engel olacak bir hastalığı bulunmadığına dair tek hekim tarafından düzenlenecek sağlık raporu,

6.     Sınavın yapıldığı ders yılında tasdikname ile uzaklaştırma veya daha ağır bir ceza almadığını ve sınıfını geçtiğini gösteren belge,

7.     Öğretmen çocukları için, anne veya babasının öğretmen olduğuna dair belge.

8.     İkametgah belgesi.

9.     Nüfus kayıt örneği

10.  Velinin ve  varsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu aile üyelerinin TC. kimlik numaraları ile doğum tarihlerinin yazılı beyanı.

11.  Velinin varsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu anne ve babası ile ilgili tedavi yardımı beyannamesi ,varsa bakmakla yükümlü olduğu diğer şahıslarla ilgili mahkeme kararı örneği

Paralı Yatılı Öğrencilerin Kayıtları için Gerekli Belgeler:

1.     Nüfus cüzdan fotokopisi,

2.     Yatılı okumasına engel olacak bir hastalığı bulunmadığına dair tek hekim tarafından düzenlenecek sağlık raporu,

3.     Mezun olduğu okuldan disiplin suçu almadığına dair belge.

4.     Paralı yatılı öğrencilerden her yıl bütçe kanunu ile tespit edilen ücret alınır.2023 yılı için tespit edilen bir taksit miktarı 2875  TL'dir ( Toplam 11500 TL'dir.). 2024 yılında bu ücret bütçe kanunu ile tekrar belirlenecektir. Paralı yatılı olmak isteyen öğrenciler ilk taksit tutarı 2875 TL'yi kayıt olduğu gün, diğer taksitleri ise Kasım, Şubat ve Nisan ayları içinde okul muhasebesine yatırmak zorundadır.

5.     İkametgah belgesi