İbrahim Önal Fen Lisesi

Vizyon: Vizyonumuz ; Ülkemizin en iyi öğrencilerini bünyesinde toplamayı başarmış,en iyi eğitim-öğretim hizmetinin verildiği , öğrencilerimizi ülkemizin ve insanlığın geleceğini bir meşale gibi aydınlatan nitelikli nesiller olarak yetiştiren bir okulu olmaktır.

Misyon: Misyonumuz ; Türkiye’nin geleceği için; günün teknolojisini kullanarak bilgilerini becerileriyle birleştirerek üreten, girişimci, yaratıcı, çok yönlü düşünen, sonuç kadar sürece önem veren, kendine güvenen, yeteneklerinin bilicinde ve insani değerlere sahip olan bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: ÜNİVERSİTEYE YERLEŞTİRMEDE YÜKSEK BAŞARI; LYS YERLEŞTİRMEDE TÜRKİYE 1. Sİ ; SPOR ALANLARINDA DERECELER; ŞİİR - KOMPOZİSYON - RESİM ALANLARINDA YARIŞMALARDA DERECELER

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ibrahimonalfenlisesi.meb.k12.tr

Adres - Orta Mahalle Eski Bursa Cad. Koşu Yolu Mevkii No22 MUSTAFAKEMALPAŞA / BURSA

Yerleşim Yeri - İLÇE

Ulaşım ŞEHİR İÇİ OTOBÜS - DOLMUŞ